fbpx
ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Δευ - Παρ: 9:00 - 18:00
Υποστήριξη 24/7/365
+30 215 5 400 600
Τηλέφωνο
Αριστοτέλους 36, Αθήνα
Τ.Κ.: 104 33

internet screen1Η ACCESSIT ΕΠΕ είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και στο χώρο του Internet.

Βασικός στόχος της ACCESSIT ΕΠΕ είναι να βοηθά τους πελάτες της να εκμεταλλευτούν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται με την ταχεία ανάπτυξη της αγοράς του Internet, αξιοποιώντας την συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της, καθώς και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό της.

 Η ACCESSIT ΕΠΕ δραστηριοποιείται στους εξής τομείς:

 • Κατοχύρωση Domain Names με κατάληξη .gr, .eu, .com, .net, .org, .info κ.α.
 • Φιλοξενία Εφαρμογών Web (Web Hosting). Για την υποστήριξη των αναγκών παρουσίας στο διαδίκτυο, η ACCESSIT ΕΠΕ προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας (Web Hosting) σε αξιόπιστους νέας τεχνολογίας, ιδιόκτητους, υπερσύγχρονους και τάχιστους servers σε Ελλάδα και Αμερική, πολλαπλών δυνατοτήτων και υψηλής διαθεσιμότητας και επεκτασιμότητας.
 • Σχεδιασμός Ιστοσελίδων (Web Design). Το τμήμα σχεδιασμού και προγραμματισμού αναλαμβάνει την υλοποίηση των ηλεκτρονικών σελίδων επιχειρήσεων, από την απλή παρουσίαση μέχρι τις πολύπλοκες ηλεκτρονικές εφαρμογές.
 • Ανάπτυξη και Υποστήριξη Εφαρμογών Web (Web Development).
 • Ανάπτυξη και Υποστήριξη Εφαρμογών που υποστηρίζονται από βάσεις δεδομένων (Database Driven Applications).
 • Ανάπτυξη και Υποστήριξη Δυναμικών Ιστοσελίδων (Dynamic Sites Development & Support).
 • Ανάπτυξη και Υποστήριξη On-line βάσεων δεδομένων (On-line Database Development & Support).
 • Εφαρμογές Ηλεκτρονικού Εμπορίου (e-Commerce Applications, B2B, B2C).
 • Ασφαλείς Συναλλαγές (Secure Transactions) - Εγκατάσταση Πιστοποιητικών Ασφαλείας (Secure Certificates).
 • Σύνδεση Εφαρμογών Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ιστοσελίδων με διακομιστές (Pay Servers) διεθνών και ελληνικών τραπεζών για τη διενέργεια ασφαλών χρεωπιστωτικών συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες.
 • Online Marketing και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Ηλεκτρονική διαφημιστική καμπάνια με μελέτη και σχεδίαση πολλαπλών ενεργειών και στόχευση Target Group.
 • Υπηρεσίες Προβολής και Διαφήμισης στο Internet.
 • Search Engine Optimization & Advertising.

Δυναμική καταχώριση σε διεθνείς και ελληνικές Μηχανές αναζήτησης:

 • Banner και text Advertising
 • Email Marketing
 • Online τεχνική υποστήριξη (24 ώρες το 24ωρο)

internet screen2Αποστολή μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων, πρωτοποριακών και ανταγωνιστικών υπηρεσιών και λύσεων Internet, να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες που έχουν οι πελάτες μας ΣΗΜΕΡΑ και ταυτόχρονα να αναπτύσσουμε πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες που θα καλύψουν τις ανάγκες του ΑΥΡΙΟ, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία αλλά και εφευρετικότητα στη χρήση της ώστε να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε ικανοποιημένους όλους τους πελάτες μας.

Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα, δημιουργούμε τις ιδανικές λύσεις στις ηλεκτρονικές επιχειρησιακές ανάγκες.

Η διαρκής ανοδική πορεία και η δεσπόζουσα θέση που κατέχουμε στην αγορά, καταδεικνύει την ικανότητα της εταιρίας να παρέχει πλήρεις και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Αυτό επιτυγχάνεται με το εύρος και την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας μέσω ενός καινοτομικού, άρτια εκπαιδευμένου και ιδιαίτερα ευέλικτου οργανισμού που λειτουργεί με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη.

internet screen3

Ήδη φιλοξενούμε πολύ μεγάλο αριθμό από virtual servers και sites εταιρειών και ελεύθερων επαγγελματιών που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο κάθε μέρα.

Οι πελάτες μας προέρχονται από όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, μέσα μαζικής ενημέρωσης, Τύπος, εταιρείες υπηρεσιών Internet, εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, εμπορικές επιχειρήσεις, βιομηχανίες κάθε είδους και ελεύθεροι επαγγελματίες.

Η άψογη τεχνική υποστήριξή μας εγγυάται την εύκολη και χωρίς προβλήματα φιλοξενία του site σας.

Το πλούσιο πελατολόγιο της ACCESSIT ΕΠΕ αποτελεί την καταξίωσή της στην ελληνική αγορά, ενώ οι επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, τεχνογνωσία και υλικοτεχνική υποδομή αποτελούν την εγγύησή της για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους τρέχοντες και μελλοντικούς πελάτες της.

Οι χιλιάδες των ευχαριστημένων πελατών μας μιλάνε για μας...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

M