fbpx
ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Δευ - Παρ: 9:00 - 18:00
Υποστήριξη 24/7/365
+30 215 5 400 600
Τηλέφωνο
Αριστοτέλους 36, Αθήνα
Τ.Κ.: 104 33

Το Secure Wi-Fi + η επιχείρησή σας = ατελείωτες δυνατότητες

Η τεχνολογία άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο όλοι δουλεύουμε. Οι οργανισμοί όλων των τύπων και σε όλες τις βιομηχανίες αντιμετωπίζουν αυξημένη πίεση από τους πελάτες, τους πωλητές ακόμη και τους υπαλλήλους τους για να προσφέρουν ασφαλή και γρήγορη ασύρματη πρόσβαση. Το Wi-Fi είναι μια αναγκαιότητα που έχει φτιαχτεί με στόχο την ευκολία, την ασφάλεια και την απόδοση. Το WatchGuard δεν προσφέρει μόνο συνδεσιμότητα Wi-Fi, προσφέρει πατενταρισμένη ασφάλεια, αυξημένη παραγωγικότητα και βελτιωμένη ικανοποίηση του πελάτη. Όταν ενεργοποιείτε ένα σημείο πρόσβασης WatchGuard που έχει ενεργό το WatchGuard Wi-Fi Cloud με άδεια Secure Wi-Fi ή Total Wi-Fi, ξεκλειδώνετε ανεκτίμητα εργαλεία για να μεταφέρετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.

Πατενταρισμένη ασφάλεια ασύρματου δικτύου

Πατενταρισμένη ασφάλεια ασύρματου δικτύου

Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Wireless Intrusion Prevention System (WIPS) σας βοηθά να διασφαλίσετε ότι έχετε την προστασία που χρειάζεστε. Το WIPS υπερασπίζεται τον εναέριο χώρο σας 24 ώρες το 24ωρο από μη εξουσιοδοτημένες συσκευές, από επιθέσεις man-in-the-middle (MitM) και denial-of-service, APs απατεώνων και πολλά άλλα - με σχεδόν μηδενικά false positives.

Μάθετε περισσότερα

Cloud διαχείριση που κλιμακώνεται

Cloud διαχείριση που κλιμακώνεται

Το Cloud περιβάλλον του WatchGuard Wi-Fi μπορεί να διαχειριστεί στην επιχείρησή σας απεριόριστο αριθμό σημείων πρόσβασης (AP) σε πολλαπλές τοποθεσίες, χωρίς υποδομή ελεγκτή. Η διαχείριση και η αναφορά βάσει προτύπων είναι πανεύκολη μέσω μιας ιεραρχικής δομής που επιτρέπει πολλούς τρόπους ομαδοποίησης, όπως η τοποθεσία, το κτίριο, ο όροφος και ο πελάτης, ιδανικό για εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες πληροφορικής σε άλλες επιχειρήσεις.

Μάθετε περισσότερα

Ισχυρά εργαλεία σύμπλεξης και ανάλυσης

Ισχυρά εργαλεία σύμπλεξης και ανάλυσης

Μπορείτε να εισέλθετε στο παιχνίδι του μάρκετινγκ μέσα από μια σουίτα εύχρηστων ενσωματωμένων εργαλείων που μετατρέπει μια απλή ασύρματη σύνδεση σε μια πλούσια εμπειρία Wi-Fi για τους πελάτες, τους επισκέπτες και τους υπαλλήλους σας. Δημιουργήστε εκπληκτικές σελίδες εκκίνησης χωρίς να χρειάζεστε δεξιότητες σχεδιασμού ιστοσελίδων για να συνεργαστείτε με τους επισκέπτες σας χρησιμοποιώντας την πιστοποίηση κοινωνικών μέσων, το βίντεο, τις δημοσκοπήσεις και τις στοχευμένες προσφορές.

Μάθετε περισσότερα

Αναφορά και ορατότητα

Αναφορά και ορατότητα

Σε ένα κόσμο που συνδέεται μέσω Wi-Fi, γνωρίζουμε ότι σας είναι απαραίτητη η ορατότητα σε κρίσιμες πληροφορίες, όπως η κάλυψη ισχύος του σήματος, η κατανάλωση του εύρους ζώνης των ασύρματων συσκευών, η ορατότητα των εφαρμογών και η κατανομή των πελατών για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα πλήρη εικόνα. Οι προσαρμόσιμες αναφορές για σημαντικά δεδομένα όπως η απόδοση των ραδιοσυχνοτήτων, η κατανάλωση εύρους ζώνης, η συμμόρφωση με την ασφάλεια και τα συμβάντα ασφαλείας WIPS μπορούν να προγραμματιστούν εύκολα για παράδοση στα εισερχόμενα e-mail σας.

Μάθετε περισσότερα

WIPS

Δεν χρειάζεται να αντιγράψετε και να αντικαταστήσετε. Απλά προσθέστε WIPS.

Κάθε σημείο πρόσβασης WatchGuard έχει την ευελιξία να λειτουργεί τόσο ως σημείο πρόσβασης όσο και ως αποκλειστικός αισθητήρας ασφαλείας WIPS. Αυτό σημαίνει ότι όταν οι συσκευές λειτουργούν ως αποκλειστικοί αισθητήρες WIPS, οι συσκευές λειτουργούν με τα υπάρχοντα σημεία πρόσβασης (Cisco, Aruba, Ruckus, Ubiquiti κ.λπ.) και προσθέτουν υψηλού επιπέδου προστασία & ασφάλεια στο ασύρματο δίκτυο. Σε αυτήν την περίπτωση, αντί να παρέχουμε ασφαλή επισκεψιμότητα Wi-Fi στους χρήστες, παρέχουμε πρωτοφανή προστασία ασφάλειας WIPS, η οποία είναι 100% αφοσιωμένη στη σάρωση του αέρα και στην προστασία της επιχείρησής σας από ασύρματες απειλές.

Μάθετε περισσότερα

Επιτραπέζια Wi-Fi

Επιτραπέζια Wi-Fi

Συσκευές ασφαλείας με ενσωματωμένο WiFi που έχουν κερδίσει βραβεία. Ιδανικές για μικρές επιχειρήσεις, αυτές οι συσκευές σάς επιτρέπουν να προσθέσετε εύκολα ένα βασικό Wi-Fi, αξιοποιώντας ήδη εγκατεστημένα Firebox T35-W ή T55-W στην ασφάλεια του δικτύου σας.

Μάθετε περισσότερα

Ασφαλές, Απλό και Έξυπνο Ασύρματο Δίκτυο (WiFi)

Cloud-Ready Access Points

Cloud-Ready Access Points

Απλό και κλιμακούμενο Wi-Fi για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό ασφάλειας, επιδόσεων και διαχειρισιμότητας στην αγορά.

Μάθετε περισσότερα

WatchGuard Wi-Fi Cloud

WatchGuard Wi-Fi Cloud

Ξεκλειδώστε το πλήρες δυναμικό των σημείων πρόσβασης WatchGuard με ισχυρή ασφάλεια WIPS, αναλυτικές πληροφορίες επισκεπτών και εναέριου χώρου και ανεκτίμητα εργαλεία μάρκετινγκ και αλληλεπίδρασης επισκεπτών.

Μάθετε περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

M