fbpx
ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Δευ - Παρ: 9:00 - 18:00
Υποστήριξη 24/7/365
+30 215 5 400 600
Τηλέφωνο
Αριστοτέλους 36, Αθήνα
Τ.Κ.: 104 33

Υπηρεσίες & Υποδομές Cloud IaaS

Η ACCESSIT ΕΠΕ συνεχώς καινοτομεί και είναι πρωτοπόρος στις τεχνολογίες αιχμής.

Από το 2012 προσφέρει εικονικές υποδομές σε απομακρυσμένα κέντρα δεδομένων (cloud computing).

Υλοποιώντας την τεχνολογία virtualization σε μοντέλο IaaS (Infrastructure as a Service) παρέχει υψηλής διαθεσιμότητας υπολογιστική ισχύ και υποδομές.

Στην ουσία αποσυνδέουμε την ανάγκη των προγραμμάτων (software) για συγκεκριμένο υλικοτεχνικό εξοπλισμό (hardware).

Οι υποδομές cloud της ACCESSIT ΕΠΕ παρέχουν υψηλή απόδοση λόγω του Enterprise στόχου που διαθέτουν δίνοντας τη δυνατότητα της πολυεπεξεργασίας αλλά και της υψηλής ταχύτητας αποθήκευσης δεδομένων, μέσω των πολλαπλών storages SAS, NLSAS, SSD.

Κάθε επιχείρηση μπορεί εύκολα και ανέξοδα να αποκτήσει έναν εικονικό server ή και ακόμα ένα εικονικό data center (με πολλαπλούς εικονικούς server) και να υλοποιήσει τις ανάγκες της λειτουργίας της έχοντας πρόσβαση από παντού και από κάθε συσκευή.

IaaS
IaaS

Κάθε συσκευή (tablet, κινητό ή Η/Υ) είναι εργαλείο πρόσβασης στα δεδομένα σας.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος και τα δεδομένα πρέπει να είναι διαθέσιμα πάντα και παντού.

Μπορείτε να εκτελέσετε από τις υποδομές μας οποιαδήποτε εφαρμογή επιθυμείτε και επιλέξετε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Microsoft Windows Server, Linux, κ.λπ.) Η άρτια μηχανογραφική σας υποστήριξη και διαθεσιμότητα δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη.

Η ACCESSIT ΕΠΕ προσφέρει μέσω του κέντρου δεδομένων πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ISO/IEC 27001:2005 για την εφαρμογή στον σχεδιασμό, στις πωλήσεις την παροχή υπηρεσιών συστέγασης, ανάκαμψης από καταστροφή (disaster recovery), υπηρεσιών διαδικτύου και υπηρεσιών νεφοϋπολογιστικής (cloud computing). Παρέχοντας τη μέγιστη εξασφάλιση της ασφάλειας και ακεραιότητας των πιο απαιτητικών δεδομένων εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Η ταχύτητα πρόσβασης και λειτουργίας για κάθε εικονικό server στο διαδίκτυο ξεκινάει από τα 100Mbps συμμετρικά (download = upload) και δύναται να αυξηθεί κατ' επιλογή σας. Η κλιμακούμενη ισχύς αλλά και η αυξανόμενη ανάγκη σας επιτρέπει να έχετε ένα σταθμισμένο κόστος λειτουργίας κάθε μήνα.

Αναπτύξτε τις δικές σας εφαρμογές στις υποδομές της ACCESSIT ΕΠΕ

Η ACCESSIT ΕΠΕ συνεργάζεται και παρέχει προγράμματα συνεργατών για εταιρείες πληροφορικής που επιθυμούν να υλοποιήσουν πάνω στις υποδομές της την ανάπτυξή των δικών τους εφαρμογών.

Παρέχονται προγράμματα μεταπώλησης (Reseller), εμπορίας (Dealer) και προγράμματα ISV (Independent Software Vendor) που παρέχουν υψηλές εκπτώσεις αλλά και 24x7 υποστήριξη για όλες τις ανάγκες της διαχείρισης των υποδομών αλλά και των εικονικών servers του κάθε συνεργάτη.

Καταξιωμένοι και πιστοποιημένοι τεχνικοί συστημάτων και δικτύων αναλαμβάνουν την υποστήριξή σας τόσο σε θέματα διαχείρισης, υλοποίησης, ασφάλειας αλλά και συμβουλευτικών τεχνικών υπηρεσιών τεχνολογίας.

Η ACCESSIT ΕΠΕ συνεργάζεται για την υλοποίηση των cloud υποδομών της με την ITALIA Telecom, τη VMWARE, τη Cisco αλλά και μία σειρά από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων & υποδομών στον κόσμο.

Σε ένα ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών με 3 υπερσύγχρονα κέντρα δεδομένων (datacenters) η Ελλάδα, ένα κομβικό σημείο, που ενώνει την Haifa και το Telaviv μέσω Αθήνας & Κρήτης με την Κατάνια της Ιταλίας και από εκεί με ολόκληρο τον κόσμο.

Τα κέντρα δεδομένων με πιστοποίηση (ISO 9001, ISO27001, 14001, PCI-DSS, GDPR) συνολικής επιφανείας 7.500 m2, στην Μεταμόρφωση, Κορωπί Αττικής, καθώς και στα Χανιά Κρήτης, προσφέρουν μία πλειάδα από υπηρεσίες βασισμένες στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Απλά μηδενίζοντας την αρχική επένδυση παγίων υποδομών μία επιχείρηση ξεκινά την λειτουργία της ολοκληρωμένα.

Εργαστείτε εικονικά από παντού μέσω internet χωρίς την ανάγκη κάποιου γρήγορου ή και σύγχρονου Η/Υ ή πολύπλοκων εφαρμογών και server.

Καινοτομίες

Μπορείτε να εκτελέσετε οποιαδήποτε εφαρμογή – πρόγραμμα στις υποδομές μας.

Κάθε Συσκευή (Tablet, Laptop, Smartphone Κινητό τηλέφωνο κτλ.) πλέον είναι ένα εργαλείο πρόσβασης στα δεδομένα σας.

Εκτελέστε οποιαδήποτε εφαρμογή αδιαφορώντας για την ταχύτητα του δικού σας Η/Υ ή συσκευής! Εκμεταλλευτείτε την απίστευτη υπολογιστική ισχύ.

Γιατί να επιλέξετε μια IaaS λύση;

Οικονομία

Οικονομία

Γιατί είναι η οικονομικότερη και πιο προσιτή cloud υποδομή.

Ασφάλεια

Ασφάλεια

Γιατί παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια στα δεδομένα σας.

Ταχύτητα

Ταχύτητα

Γιατί σας εξυπηρετεί με πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Υπολογιστική Ισχύς

Ισχύς

Γιατί σας παρέχει μεγάλη υπολογιστική ισχύ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας εδώ με αίτημα υποστήριξης ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλεφωνικά στο 2155 400 600.
Αν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας σε επίπεδο μεταπώλησης επικοινωνείστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η ACCESSIT παρέχει συμφέροντα προγράμματα συνεργατών.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

M