fbpx
ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Δευ - Παρ: 9:00 - 18:00
Υποστήριξη 24/7/365
+30 215 5 400 600
Τηλέφωνο
Αριστοτέλους 36, Αθήνα
Τ.Κ.: 104 33

Η μοναδική προσέγγιση μας στην ασφάλεια δικτύων επικεντρώνεται στην παροχή της καλύτερης στην κατηγορία της, επιχειρηματικού επιπέδου, ασφάλεια σε κάθε οργανισμό, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την τεχνική του κατάρτηση. Ιδανικές για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεων, οι βραβευμένες μας συσκευές Unified Threat Management (UTM) σχεδιάζονται από την αρχή με επίκεντρο την ευκολία στην ενεργοποίηση, τη χρήση και τη συνεχή διαχείριση τους, σε συνδυασμό με την παροχή της ισχυρότερης δυνατής ασφάλειας.

Μια συσκευή, συνολική ασφάλεια

Για την WatchGuard, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό και το είδος των υπηρεσιών ασφαλείας που μπορούν και πρέπει να ενσωματωθούν στις συσκευές μας UTM. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία έχει ιστορικό ανοίγοντας το δρόμο για νέες, καινοτόμες υπηρεσίες που έθεσαν το πρότυπο για τη βιομηχανία. Η WatchGuard προσφέρει ευρεία ποικιλία υπηρεσιών ασφάλειας δικτύων, που κυμαίνονται από το πρότυπο IPS, το φιλτράρισμα URL, το Gateway AV, τον έλεγχο εφαρμογών και το antispam, μέχρι υπηρεσίες για την αντιμετώπιση προηγμένων απειλών, όπως sandboxing αρχείων, πρόληψη απώλειας δεδομένων, προστασία ransomware και πολλά άλλα. Επιλέγοντας την WatchGuard επιλέγετε συνολική ασφάλεια.

Μάθετε περισσότερα

Μια συσκευή, συνολική ασφάλεια

Έκθεση απόδοσης Miercom

Όταν μετράει η απόδοση

Έχει συζητηθεί εδώ και πολύ καιρό κατά πόσον μια συσκευή που συγκεντρώνει μια ποικιλία συστημάτων ασφάλειας δικτύων θα μπορούσε ποτέ να ανταγωνιστεί με την απόδοση μιας εξειδικευμένης λύσης. Δεν είναι μόνο "ναι" η απάντηση, αλλά η απόδοση των συσκευών WatchGuard UTM, με όλες τις μηχανές ασφαλείας σε λειτουργία, ξεπερνά τις ανταγωνιστικές συσκευές UTM και επίσης ξεπερνάει πολλές ειδικές λύσεις NGFW. Όταν επιλέγετε την WatchGuard, επιλέγετε την απόδοση. Μην βασιστείτε στα δικά μας λόγια για αυτό, δείτε τις τελευταίες δοκιμές απόδοσης της Miercom.

Μάθετε περισσότερα

Ενεργή προβολή

Στη WatchGuard, γνωρίζουμε τη διαφορά μεταξύ δεδομένων και πληροφοριών. Οι πελάτες μας είναι απασχολημένοι και σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν τους κύκλους ή το αφοσιωμένο προσωπικό για να κοσκινίζουν μέσω στον ωκεανό των δεδομένων καταγραφής για να βγάλουν συμπεράσματα και να βρουν σημαντικές πληροφορίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, η βραβευμένη πλατφόρμα προβολής δικτύων, Dimension™ έρχεται στάνταρ με κάθε συσκευή UTM Firebox. Η Dimension™ μετατρέπει τα δεδομένα σε πληροφορίες διαχείρισης, επιτρέποντας στους πελάτες μας να παρακολουθούν και να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με το δίκτυό τους, τις συσκευές τους, τις πολιτικές ασφαλείας τους και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα

Ενεργή προβολή

Enterprise-Grade, Simply Done

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ασφάλεια σε επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους. Για την WatchGuard, αυτό σημαίνει ότι όλα όσα κάνουμε περιστρέφονται γύρω από την ευκολία ανάπτυξης, την απλή διαχείριση και τη συνολική ευκολία χρήσης. Χαρακτηριστικά όπως το RapidDeploy, το Drag and Drop VPN και η Dimension κάνουν το WatchGuard την πιο προσιτή λύση για οργανισμούς κάθε μεγέθους, χωρίς να απαιτείται συμβιβασμός όσον αφορά την ασφάλεια.

Μάθετε περισσότερα

Ένα Firebox για κάθε περίπτωση

Είτε έχετε μια ενιαία τοποθεσία, μια μικρή αλυσίδα εστιατορίων ή χιλιάδες τοποθεσίες λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο, η WatchGuard έχει μια λύση που είναι κατάλληλη για το περιβάλλον σας. Προσφέρουμε ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο συσκευών Firebox που κυμαίνονται από φυσικά επιτραπέζια και μοντέλα 1U rack έως εικονικές εφαρμογές και cloud.

Μάθετε περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

M